Polanka cup výsledky

09.06.2019 12:13

Minižáci 6+1 dnes zakončili účinkování na turnaji. Skončili na posledním 10. místě a to díky tomu, že 6+1 hráli poprvé a učili se jak to mají hrát. A taky díky tomu, že soupeři byli většina o dva až tři roky starší hráči, než naši začínající minici, kteří jsou vlastně ještě přípravka a do minižácké kategorie, spadají až v další sezóně a někteří až v přespříští.

Mladší žáci zakončili svou zápasovou aktivitu na polanka cupu dnešním dnem stejně jako minižáci 6+1 a hráli ještě poslední zápas od 18:10. Bohužel tento zápas prohráli 18:9, ale i tak skončili z 23 týmů na krásném 10. místě a za to jim patří velký dík. Příští rok budou ještě lepší a umístí se určitě do šestého místa.

Starší žáci jelikož vyhráli svou skupinu a v sobotu v podvečerních hodinách v 17:20 hráli semifinále s Ostravou, tento zápas prohráli díky rozhodčím, ale taky díky sedmimetrovým hodům (celkem 4), které bohužel neproměnili. I tak je to za poslední roky skvělé umístění na tomto turnaji a zítra (v Neděli 9.6.) budou bojovat v zápase s Kopřivnicí o Bronzové Medaile. Přijeďte je pomoci podpořit. Hrajou v 10:50, děkujeme.

Starší žáci nakonec skončili na Polanka cupu 2019 po velice bojovném a vyrovnaném zápase na krásném 4. místě.

Všem hráčům, kteří se zúčastnili tohoto turnaje moc děkujeme.