Mladší žáci hráli derby v Polance

20.09.2015 19:30

Dneska sehráli mladší žáci derby v polance o první místo a jak si vedli? 

První poločas:  Polanka - Klimkovice 7 : 9
Mezihra(trháky): Polanka - Klimkovice 15 : 7
Druhý poločas: Polanka - Klimkovice 6 : 9
Komentář: hra jako házená jsme sousední Polanku jasně přehráli 13 : 18, i za velké podpory domácích rozhodčích, které buď dělaly, že jsou mladé nezkušené nebo vůbec neumí pískat. Několik závažných chyb se dopustily:
1 - sedmičky  pro domácí tým byly 3, za fauly které snad nebyly ani na devítku. Nám pískly sedmičku až v poslední sekundě. Další jasné 3 nám nepískly a daly nám jen volný hod.
2 - při trhácích rozhodčí povolily výměnu brankáře, který házel trháky až na devět metru a samozřejmě 2 bodové góly. Výměna brankáře před trháky podle pravidel není možná!!!
3 - mě trenérovi dali dvě minuty za to, že jsem chtěl vysvětlit proč hráč polanecký měl půl metrový přešlap v autu a nechala pokračovat hru. O poločase mi řekla, že o tom ví a zapomněla písknout a my z toho dostali gól.
Tyhle 3 důvody vedly k naší porážce. Při trhácích jsem také mohl děti připustit na dva body. Matěj umí dohodit, ale přihrávky nemá ještě přesné.
Jinak se děti rvaly a chodily do souboje a většinou vítězně, ale rozhodčí nás posadily zpátky na zem.
K hráčům: Adam Miroš (10) - snažil se moc, byl indisponován nachlazením, ale hrál dobře. Jen na konci zápasu měl chodil až na šestku, ale nesmyslně střílel z dálky a tam nebyla síla. Poučí se. Eliška Zbořilová (6) - na spojce se neprosadila, ale z křídla dobrá. Také včera dostala paralen, aby se vypotila a mohla pomoci a lék na bolest krku. Pozor však na přešlapy. Jakub Hrabec (3) - svoje si zase zahrál, ale několikrát tam mohl proskočit, ale Kuba hledal Adama. Jinak krásné přihrávky a uvolnění na bráchu Honzu. Jan Hrabec (3) - dnes mohl dát okolo 7-8 gólů a bylo by hotovo, ale je mladý a jeho čas přijde. David Maršálek (1) -Stav byl pořád vyrovnaný a tak nebyl moc připuštěný ke hře, ale on se musí ještě otrkat a díváním se také učí. Klára Hrabovská (1) - Eliška se na spojce neprosadila a tím Klara nedostávala přihrávky. Kristýna Hrabovská (1) - dnes nehrála, zahrála si včera a moc dobře hlavně poslední zápas, kde se prosadila i střelecky proti holkám ze Sokola Karviná. Pomohla gólem při trháku. Alex Lipský se neprosadil a byla možnost, ale asi se projevilo na jeho výkoně zaspaní a asi bez snídaně. Příště si dát lépe budík. Ondřej Hron - bylo na něm vidět včerejší vysílení z turnaje minižáků, kde exceloval a byl nejlepším hráčem turnaje. Matěj Brychlec - náš brankář, který zachytal svůj průměr, ale vím že chytá a jeho výkonost je daleko lepší. Možná jsem mu měl dovolit trháky házet na devítku za dva body a on i když je ještě mladší tak to dokáže.
Kluci a holky, hlavu vzhůru zápas jste v házené vyhráli 18 : 13 a trháky, by podle mně měli být jen doplňkové bez bodů. Ale tak to je a musíme se tím řídit a na tréninku se pobavíme jestli nezkusit trháky za 2 body, protože je škoda zápas ztratit vymyšlenými a blbými trháky, když na to nikde jinde nehrají, jen v naší lize. I když stále nerozumím pravidlům gól za dva. Gól vždy byl a bude za jeden!!! Další zápas doma v sobotu 26.9. s KARVINOU, a zkusíme získat zpátky naše vítězství a první místo. Děkuji trenér Zbořil.

https://www.rajce.net/a11903002

PS: Fotky by měly být ve fotogalerii (mladší žáci), omlouvám se za chybu, ale miniky jsem omylem (fotky) vymazal, tak až dostanu foto od Elišky, tak dodám.