Mladší doma o první místo

22.10.2018 14:41

V sobotu 20. října jsme doma na našem hřišti přivítali silný Frýdek – Místek „B“. Tento zápas byl soubojem o prozatímní první místo v tabulce, takže šlo čekat, že to bude kvalitní zápas v podání obou družstev.

Před utkáním hráči dostali určité pokyny a poté se nabuzení vydali na hrací plochu. Těžko říci, zdali tréma u hráčů zapříčinila nepříznivý start utkání, neboť se hned ze začátku dopouštěli pár chyb, díky kterým jsme během prvních čtyřech minutách prohrávali 2:7. Vzali jsme si time-out, uklidnili a namotivovali hráče a věděli jsme, že musíme zabrat, jestli chceme uhrát alespoň nadějný výsledek. Po time-outu snad nikdo nevěřil vlastním očím. Hráči natolik zabrali, že z ničeho nic byl stav 7:7 a začínalo se defakto od znova. Nakonec jsme ovládli osobní obranu v poměru 9:8 a s klidem jsme šli do shot-outů. Shot-outy skončily shodně 7:7 a proto každý tým dostal po jednom bodu a poločas jsme vyhráli 10:9. Druhý poločas už jsme si jeli ve svém živlu. Postupně jsme si navyšovali náskok a postupně jsme mohli zapojovat do hry i nováčky aby si vyzkoušeli, hru a nasbírali nějaké cenné zkušenosti s hrou. Nakonec jsme tedy po těžkém začátku dokázali vyhrát 22:14 a i v tomto kole přidat do tabulky další 2 body.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=64111&cmpid=1606

Děkuji všem za podporu, hráčům za bojovnost a dovoluji si vás tímto pozvat na poslední domácí utkání, které proběhne v sobotu 27. 10. 2018 od 9:00. Soupeřem bude Sokol Krmelín. Sraz hráčů tradičně od 8 hodin na našem hřišti.

Vaši trenéři: Dobosz Mário a Janečka Michal