Minici na turnaji v Paskově (pořadatel Ostrava)

27.03.2017 22:17

Včera 26.3.2017 sehráli naši minižáci turnaj v Paskově (pořádající Ostrava), skončili na krásném třetím místě po bojích dvakrát s Ostravou "B", dvakrát s Porubou "B" a o umístění s Porubou "C".

Jak se nám dařilo v zápasech konkrétně?

První zápas jsme hráli s Porubou "B", jelikož jsem viděl, jak ji rozdrtila Ostrava "B", tak jsem po asi 2 až 3 minutách stáhl hru taky na 3 hráče jen naše dva nejmladší hráče a ti starší (Tom, Petr a Honzík) se jen střídali na střední spojce a šetřili se na silnou Ostravu. Takže jsme zbytek utkání dohrávali jen ve 3 hráčích. Dokonce když jsem řekl Ondrovi, aby pustil nějaký ten gól soupeři do naší sítě, tak se koukal, jak na něj velkým obloukem letí balón a jen koukal a koukal a nechal ho zapadnout do brány, kdo neviděl by neuvěřil. Takže jsme první utkání vyhráli poměrně vysoko 21:3. V tomto utkání si nejvíce zastřílel Vojta a to dal dosti gólů, střílel celkem často, protože Nikola, který byl taky v zápase nedával moc pozor, balón mu padal a asi chodí i pozdě spát, protože by v některých případech balón dokonce snědl podle některých rodičů Ale nevadí Nikolo, chce to jen chodit brzy spát, chodit na tréninky a jak se do toho dostaneš, tak už to půjde samo a věřím, že jednou s Vojtou a možná nějakýma kamarádama budete mít skvělý tým, jen vydržet.

Branky: Peťa 6, Tom 5, Honzík 5 a Vojta 5.

Ve druhém zápase jsme hráli se silnou Ostravou "B". Soupeř to byl strašně těžký a taky on hrál proti nám "jen" ve třech hráčích. Takže kluci bojovali, ale zkušenosti soupeřů byly větší a měli stejně vyrovnaný kádr ve všech hráčích, ale nám to nevadí, protože my budeme příští sezónu strašně moc dobří a silní, díky těmto zápasům. Musím pochválit všechny kluky, za bojovnost, protože toho brankáře opravdu nešlo překonat, byl prostě skvělý a zasloužil si pochvalu, jak proti nám zachytal. Takže jsme tento zápas ztroskotali na brankáři soupeře a tudíž jsme prohráli 17:27, ale počet je nějaký divný, ale podle zápisu je to tak. Omlouvám se Nikolovi, že si moc nezahrál, ale kluci opravdu dřeli a chtěli vyhrát a ještě s tím něco udělat.

Branky:  Tom 8, Petr 5 a Honzík 4.

Třetí zápas jsme hráli opět proti Porubě "B". Hráli jsme od začátku opět ve 4 lidech, ale asi po dvou minutách jsem to opět stáhl jen na dva nejmladší a jednoho zkušenějšího hráče uprostřed. V tomto zápase jsme už moc gólů nedali, ale taky nedostali.  Tady už si dal gól i Nikola, který už nespal a začal hrát, chytat balón a vlastně jsme to hráli jen na něj, aby si taky mohl zakřičet gól. Střílel a střílel a nepadalo to tam, ale pak to konečně spadlo do brány. Tento zápas jsme vyhráli 16:1. A opět jsme se šetřili na Ostravu, kluci se střídali po minutě na střední spojce. A naši nejmladší hráli a stříleli jako diví.

Branky: Honzík 6, Tom 4, Vojta 3, Nikola 2 a Petr 1.

Poslední zápas skupiny jsme hráli opět s Ostravou "B", ale tentokrát se kluci chtěli pomstít za prohru z prvního zápasu s Ostravou a tak stříleli a dělali, co se jim řeklo, z toho pramení, že jsme poločas sice prohrávali o 3 góly 12:9, ale hra byla skvělá. Jenže druhý poločas jsme opět nezvládli. Zapisovatel někde udělal chybu a asi i rozhodčí, protože jsme dali asi jen 4 góly ve druhé půli a tím pádem jsme opět prohráli vysoko 22:13. Naše kluky vychytal opět skvělý brankář a tak si Ostrava zasloužila být ve skupině první a my druzí. Tím pádem jsme hráli o 3. místo.

Branky:  Tom 9, Honzík 2 a Peťa 2.

A jak jsme o bronz dopadli?

Hráli jsme s Porubou "C", tento zápas jsme vyhráli 20:7. Opět udělali větší kluci náskok a pak jen doplňovali ty mladší. Takže se to vlastně hrálo stejně jako proti Porubě "B". Klukům se ze začátku tohoto zápasu sice nedařilo podle představ, ale pak za to vzali jako jeden muž a hnedka se roztrhl pytel s brankami. Opět si všichni zahráli a dali nějaký gól.

Branky:  Peťa 8, Tom 5, Honzík 4,  Vojta 2 a Nikola 1.

Děkuji všem Klukům, fanouškům, řidičům za odvoz, rodičům, atd., za skvělou neděli a už se těším na další turnaj s Vámi,

Váš trenér Janečka Michal.