Dnes hráli starší proti Karviné "B" (Adamovi)

24.09.2016 12:57

Dnes v sobotu 24.9.2016 odehráli své další utkání starší žáci proti Karviné "B". I když jsme hráli proti "B" týmu, hodně hráčů nastupuje i za tým "A" a tak se není čemu divit, že jsme prohráli 31:17 z těchto 31 gólů nám vstřelil náš bývalý hráč (ADAM MIROŠ) 13 branek. Prostě se chtěl proti nám ukázat a předvést, jak to umí a  vsadil se s Jáchymem kdo dá více gólů. Bohužel Jáša prohrál :( a Adamovi fandíme, aby mu to šlo ve všech zápasech jako proti Nám, protože kdyby hrál Adam za nás, tak by jsme s Karvinou hráli vyrovnaný zápas.

 

K Našim hráčům bych chtěl říct, že dneska nás hodně podrželi oba gólmani (Matěj a Peťa), kteří chytili každý jednu sedmičku a ještě nás podrželi v samotné hře.

 

V útoku se skvělou hrou předváděl Jáchym, ten dal sice 7 gólů, ale mohl dát mnohem více, kdyby nedělal na trénincích a v zápase kraviny a více poslouchal trenéry. Nechal se sfaulovat na dvě sedmičky, ale při té první trefil brankáře do hlavy a naštěstí byl brankář v pohybu, jinak by šel Jáša s červenou kartou do šatny. Měl na to dát ještě více gólů, ale soupeřův brankář byl nepřekonatelný.

 

Dalším hráčem který tahá mužstvo k výkonům a zakládá skvělé útoky je Franta, který dal dneska 5 gólů, z toho dvě sedmičky, jednu svou a jednu od Jáši. Je to další hráč, který bojuje pro tým i když už moc prohráváme. Je to takový náš bojovník.

 

Patrik je další, který se zapsal mezi střelce a to 2 góly. Tento drzý, ukecaný (dneska moc nemluvil) kluk si dneska několikrát naběhl na křídle a z asi 5 střel dal sice jen ty dva góly, ale když ještě více potrénuje, tak půjde vidět, že promění více dalších šancí. Jen tak dál Paťas a bez keců.

 

Mezi střelci je zapsán i Jindra 2 góly, který si opět naběhl z křídla a i když je to křídlo pro leváky, tak Jindra který je pravák skóroval. Taky měl více střel, ale většinou letělo vše do prostřed branky a to ne jen u něj, u většiny hráčů týmů. Dělal sice chybičky, ale on se to naučí a pak všem ukáže, jak to umí. Nesmí usnout a bojovat.

 

Mezi střelce se zapsal i Vojta dnes 1gól na pivotě, který konečně využil své výšky a natáhl ruce nahoru a tím byl ještě vyšší, než celá vysoká obrana Karviné. Dal svůj velmi důležitý gól a věřím, že mu to v dalších zápasech bude více vycházet.

 

Bohužel se mezi střelce nezapsali Alexej, Michal a Šimonem, což si myslím, že je škoda, ale oni jsou ještě mladí a jejich čas příjde.

 

Z Šimona by mohla být skvělá spojka, jen má trochu strach střílet, nesmí se bát, my mu hlavu neutrhneme. A je třeba zapracovat s Medicimbálem, aby byla jeho střela tvrdější.

 

Alexej na pivotu se pere jako lev a dneska toho moc nemohl udělat, jelikož Karviná je moc dobrý tým a pro Pivota není v takové Karvinské obraně místo. Ale i tak to bylo od něj dobré.

 

Ani Michal se nezapsal mezi střelce, hraje svoji první sezónu a učí se jak a co má dělat. Hrál na křídle a pěkně si nabíhal, takže naběháno má, jen potřebuje trochu zapracovat s Míčem a zkvalitnit střelbu.

 

Naše obrana dneska pracovala celkem dobře i když výsledek vypadá děsivě. Prostě soupeř měl větší a kvalitnější spojky a většinu střel dával z dálky, takže to bylo tak pro brankáře, jenomže zase ty střely byly moc tvrdé a tak naši brankáři i když sem tam něco chytli, tak vše nemohli chytiti. I tak jim děkujeme za slušný výkon.

 

Dnešní zápas vedl trenér Mário a musím říct, že ho vedl dobře, jen někteří hráči neposlouchají, co mají a nemají dělat. Dály chci říct, že poločas byl sice 17:5 a dal jsme jen 5 gólů za 25 minut, ale po bouřce v šatně o poločasové pauze šel náš výsledek nahoru a hráči se snad ponaučí a věřím, že dalšími zápasy budeme lepší a lepší, protože když předvedeme to co druhý poločas v karviné i v jiných zápasech, tak budeme více vyhrávat. A jelikož jsem se s Kluky vsadil, že pokud dají Karviné 15 a více gólů, tak budou mít ve středu s třincem NOVÉ DRESY!!!

 

Děkujeme trenéři Dobosz a Janečka.